Cluburi

Aikido Life Club 2Liceul Teoretic Internaţional de Informatica Bucureşti oferă o gama larga de cluburi.

Diversitatea şi numărul mare de cluburi, peste 40, oferă elevilor posibilitatea de a alege orice club îndrăgesc mai mult. Acei elevi care au ureche muzicala pot găsi cluburile de Chitara, Canto, Ansamblu coral sau Pian, însa cei au un simt artistic dezvoltat, cat şi îndemânare pot merge la clubul de Teatru, Arta, sau Origami. De asemenea, micii informaticieni pot merge la clubul de Robotica.

Deoarece punem foarte mare preţ pe sănătate şi bunăstarea copilului, cluburile precum Educaţie pentru Sănătate şi Adolescenta şi Joc pot avea un implact favorabil asupra creşterii copilului. Elevii care doresc sa alerge, sa simţă aerul curat au posibilitatea de a opta dintr-o larga paleta de cluburi sportive: Fotbal, Tenis de masa, Taekwondo, Dans, Scrima, Șah

În speranţă ca v-am căpătat atenţia, va aşteptam sa va înscrieţi cat mai multi în rândurile celor care frecventează aceste cluburi.

Activități extrașcolare

Recreerea elevilor în urma efortului intelectual depus în și în afară școlii este un factor important în asigurarea unei dezvoltări armonioase. În acest scop, pe lăngă activitățiie extracuriculare organizate în școală, organizăm activități extrașcolare excursii, vizite la muzee, picnicuri, tabere și școli de vară, atât în țară, cât și în străinătate.

activitati extrascolare

Şcoala Mea

► Educare - Catalog Virtual

Structura anului școlar

► Calendar Activități

► Calendar Concursuri

        ► Program

        ► Orar

Cursuri online

Lista cluburi

        ► Observatie

 

 

Contact

Adresa: Șos. Colentina nr. 64B
021187 București / România (Harta)

Phone    : +40 212 403035
Fax        : +40 212 403022
► Mobil      : +40 765 413435

Angajari
© ICHB Colentina. All Rights Reserved. Designed By ICHB Colentina